FITNESS COFFEE NATURESSO® s 10 bylinami a kořením v BIO kvalitě

FITNESS COFFEE NATURESSO® s 10 bylinami a kořením v BIO kvalitě

Milovníci kávy, chcete začít den s extra dávkou energie? NATURESSO® je nový druh organické mleté kávy, která Vám ji dodá.

Káva Naturesso® je 100% rostlinný, zcela přírodní produkt z Itálie, která je vyrobena v pražírně s bio / organic certifikací.

Dostupnost:
Skladem(2 ks)
Poslední aktualizace v 14:40
Značka:
Fitness Coffee
Koncentrace:
Sypká
Balení:
250 g
269 Kč
Množství: ks

Popis

Milovníci kávy, chcete začít den s extra dávkou energie? NATURESSO® je nový druh organické mleté kávy, která Vám ji dodá.

Jak název kávy napovídá, tento patentovaný recept je ideální volbou pro každého, kdo miluje přirozenou, originální chuť kávy i aktivní zdravý životní styl. Naturesso je organická káva pražená v Itálii a je inspirována spojením dvou slov „příroda“ a „espresso“.

Tato káva je určena pro „dnešní generaci na cestách“, pro kterou je obtížné udržovat zdravé stravovací návyky.

Změňte potěšení z kávy na zdravý rituál!

Balení kávy Naturesso® obsahuje 250 g a je k dostání v mleté formě.

NATURESSO s 10 bylinkami Na 100 g V 1 dávce – 7 g
Energie 49,62 kcal207,61 kJ 3,47 kcal14,53 kJ
Bílkoviny 2,11 g 0,15 g
Karbohydráty z toho cukry 3,58 g 0,85 g 0,25 g 0,06 g
Tuk celkem 0,40 g 0,03 g
Vláknina 5,00 g 0,35 g
Sodík 0,20 mg 0,01 mg

Způsob přípravy: 

Espresso: Záleží na Vašem Presso stroji, 7g malá presso káva, 14g dvojitá presso káva.

Překapávaná káva: Tato metoda je velmi populární v USA, ale i v České republice. Nechá se požadované množství teplé vody zkapat do filtru s množstvím kávy Naturesso®, která potom odfiltrovaná přeteče do nádoby. Síla kávy se liší v závislosti na poměru vody a kávy, ale je obvykle slabší než espresso. V evropských zemích je dávkování 1 šálek asi 150 ml na 10g sypané mleté kávy.
 
Zalévaná káva: Je to nejstarší a nejjednodušší metoda, která byla poprvé použita v 18. století. Konvici naplníme požadovaným množstvím vody, kterou necháme vařit, následně zalijeme kávu Naturesso®, převařenou vodou. Doba louhování je 3 minuty.
 

Turecká káva (arabský styl): Podle této metody je třeba tradičně přidat cukr do kávy. Na přípravu je potřebná nádoba „ibrick“. Nejprve přidejte cukr, potom kávu Naturesso® a vodu a nechte vařit. V momentě kdy káva začne vřít, odstraňte ibrik z varné desky a smíchejte. Můžete uvést do varu ještě 2-3 krát. Výsledek je silná káva s pěnou navrchu a usazeninou na dně, pije se z malých šálků.

 Francouzská přetlačovaná káva: Tento starověký evropský způsob přípravy dá silnější charakter Vašemu šálku kávy Naturesso®. Do skleněné nádoby dáme kávu Naturesso®, zalijeme vroucí vodou a necháme 4-7 minut vylouhovat. Následně tlačíme vrchní díl nádoby ke dnu, čímž se káva odfiltruje a čistá bez lógru se nalévá do šálku. Takto připravená káva by měla být konzumována v průběhu 20 minut po přípravě, aby se dlouho v nádobě nelouhovala. Dlouhodobější skladování se nedoporučuje.
 

Italská Moka: Známá jako „italská konvice“ anebo „caffettiera“, je troj-komorová konstrukce, kde se ve spodní části vaří voda, vroucí voda prochází přes filter s kávou Naturesso® do horní části přímo při varu na sporáku. Výsledná káva (espresso ale bez pěny) se shromažďuje v horní části. Nápoj bude mít lahodnou chuť s intenzivní vůní bylin, kávy a koření. Doporučujeme použít cca. 6/7 g kávy na 1 šálek s obsahem 40-60 ml.

 

 

Diskuze

Přidat otázku Skrýt formulář

Vložte svoji otázku

* Povinná pole

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.